Wilt u kennismaken met ons?


Al 15 jaar ben ik als gepassioneerd vakman dagelijks aan de slag om aircosystemen te installeren en te onderhouden. Dit doe ik zowel in de zakelijke als particuliere markt. Een speciale vaardigheid heb ik mij bekwaam gemaakt in de retailbranche. Prachtige en betrouwbare samenwerkingen van diverse disciplines maken het mogelijk resultaat te leveren voor de opdrachtgever. Een tak van sport waar ik mij als een vis in het water voel.

Wilt u een aircosysteem in uw huis? Dan bent u bij mij zeker op het juiste adres! Het is voor mij een uitdaging om met u samen te onderzoeken wat uw wensen zijn. In het voorjaar starten wij jaarlijks met onze actiemodellen, wellicht dat een van die modellen aansluiten op uw wensen. Scherp geprijsd en met ons eigen montageteam vakkundig en met zorg geïnstalleerd.

Zullen we uw wensen bespreken? Daar kijk ik naar uit, laten we dan een afspraak maken. Ik kom bij u de situatie ter plaatse bekijken en u krijgt van mij een passend advies en een transparante aanbieding.

Ik hoop u snel te zien.

met vriendelijke groet,

Olof Baltussen

PS Naast mijn vakdiploma’s is ons bedrijf F-Gassen gecertificeerd

F-gassen gecertificeerd


Bedrijven met een F-gassen certificering, voldoen (middels toetsing) aan hoge eisen t.a.v. kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid in hun dienstverlening en dragen bij aan een duurzame samenleving. Het bedrijfscertificaat F-gassen is Europees erkend en verplicht voor bedrijven die werkzaamheden aan airconditioninginstallaties verrichten waar f-gassen of ozonlaagafbrekende stoffen vrij kunnen komen.