Wilt u van ons een persoonlijk advies?


Airconditioning installatie is een vak apart. Maatwerk, kwaliteit en service zijn de sleutelwoorden bij een succesvolle airco montage.

Bovendien geldt voor al onze airco’s: prettig te bedienen, makkelijk schoon te houden en energiezuinig.

Airconditioning is niet langer een luxe maar noodzaak. Onderzoeken wijzen uit dat een aangenaam binnenklimaat de prestaties positief beïnvloedt. Temperatuurschommelingen horen daar niet bij. Gevoelens van onbehagen door een slechte luchtkwaliteit evenmin.

Nieuwe bedrijfspanden en woningen zijn vandaag de dag uitstekend geïsoleerd. Dat heeft ook een nadeel. De lucht wordt minder snel ververst. Daarom is het van belang om regelmatig verse lucht aan te voeren. Met een goede airco installatie kunt u weer opgelucht ademhalen. Een airco koelt, verwarmt, ontvochtigt, laat lucht circuleren en filtert stof. Tevens is een airco te integreren met een ventilatiesysteem. De hygiëne verbetert zienderogen. Uw medewerkers zitten lekkerder in hun vel als u het binnenklimaat afstemt op hun behoeftes.

De ontwikkeling van airco’s heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Niet alleen zijn ze veel goedkoper geworden. Ook zijn ze veel gemakkelijker te installeren. Het voordeel hiervan is dat een airco voor veel meer mensen is weggelegd. Laat u eens vrijblijvend adviseren. Wij beschikken over een breed assortiment airco’s. Voor kleine en grote ruimtes. In alle soorten en maten. Voor bedrijven en voor particulieren. Wij leveren merken als Mitsubishi, Daikin, Toshiba

Wilt u met ons een afspraak maken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies.